Intrebari

Intrebari frecvente

Pentru un exemplu practic accesați video-ul următor; De asemenea, puteți vedea Instrucțiunile de aplicare, unde pas cu pas este explicată tehnica Dip Powder.

După aplicarea celui de-al doilea strat de Activator, lasați timp pentru uscare pentru 90 – 120 secunde înainte de aplicarea primului strat de Finish. Cel de-al doilea strat de Finish se aplică numai după aplicarea primului strat pe toate cele 5 unghii. Astfel primul strat are timp pentru uscare.

Asigurați-vă că Activatorul este complet uscat înainte de aplicarea lichidului Finish. Timpul necesar pentru uscare este echivalentul timpului necesar pentru aplicare pe cele 5 degete de la o mână. Aplicarea Lichidului Finish înainte ca Activatorul să fie uscat, duce la pierderea luciului.

Piliți suprafața unghiei. Cu cat stratul de pudră este pilit mai mult, cu atât procesul de îndepărtare este mai rapid. Aplicați pe unghii dischete din vată, imbibate în acetonă si acoperiți cu folie sau clipsuri pentru unghii. Așteptați 7 – 10 minute iar apoi, cu ajutorul dischetelor din vată îndepărtați pudra. În cazul în care pudra nu se îndepărtează ușor, imbibați din nou în acetonă.

Dacă pensula devine rigidă la un moment dat, trebuie doar să o înlocuiți cu cea din recipientul Brush Softener. Mai întâi luați pensula intarita, îndepărtați cu grijă surplusul de pe ea, iar pensula din Brush Softener o tamponati rapid pe un servetel și imediat o introduceți în recipientul din care am scos pensula intarita. Aceasta din urmă poate rămâne în recipient până la o următoare schimbare între pensule.

Motivul pentru care lichidul Finish se îngroașă este ca lichidul Activator nu este complet uscat înainte de aplicarea lichidului Finish. Este important ca al doilea strat de activator sa fie aplicat intr-un strat subtire asemanator aplicarii ojei. Dacă activatorul (insuficient uscat) rămâne pe pensulă, care după aceea ajunge în lichidul Finish, acesta este predispus la îngroșare. Un alt motiv este contactul prelungit al lichidului cu aerul, capacul nefiind inchis ermetic. Daca Finishul devine vascos, se poate fluidiza cu ajutorul Gelului Thinner, in cantitate suficienta pentru a readuce Finishul la consistenta optima.

Accesați video-ul următor și urmăriți procesul pas cu pas.

Video